Opsætning af belysning

– Altid med prisgaranti

Pris i hverdage

07:00 - 15:00

395kr.494kr.
Inkl. miljøafgiftInkl. miljøafgift
PrisgarantiPrisgaranti
Gratis rådgivningGratis rådgivning
Eksklusiv moms Inklusiv moms
Vi fakturere mindst 2 timerVi fakturere mindst 1,5 time
KONTAKT OS

Pris i hverdage

15:00 - 22:00

495kr.618kr.
Inkl. miljøafgiftInkl. miljøafgift
PrisgarantiPrisgaranti
Gratis rådgivningGratis rådgivning
Eksklusiv moms Inklusiv moms
Vi fakturere mindst 2 timerVi fakturere mindst 1,5 time
KONTAKT OS

Pris i weekender

495kr.618kr.
Inkl miljøafgift Inkl miljøafgift
PrisgarantiPrisgaranti
Gratis rådgivningGratis rådgivning
Eksklusiv momsInklusiv moms
Vi fakturere mindst 2 timerVi fakturere mindst 1,5 time
KONTAKT OS

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.Ønsker du en fast pris, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Gratis rådgivningGratis rådgivning
Gratis besigtigelseGratis besigtigelse
Professionel rådgivningProfessionel rådgivning
UforpligtendeUforpligtende
Vi fakturere mindst 2 timerVi fakturere mindst 1,5 time
KONTAKT OS
Erhverv (eksl. moms) Privat (inkl. moms)

Opsætning af belysning for private og erhverv

Med en elektriker fra Elektriker Huset får du monteret dine lamper rigtigt første gang. Vi er nemlig eksperter i opsætning af belysning og kan derfor hjælpe dig, uanset om det drejer sig om belysning ude eller inde.

Vi hjælper dig således gerne, hvis du har en lampe, du gerne vil have monteret over spisebordet derhjemme eller monteret lyssensorer ved din virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for opsætning af belysning og kan derfor hjælpe dig, uanset hvad det drejer sig om.

Vi hjælper også med placering af lyskilden

God belysning er vigtigt for den gode stemning i hjemmet såvel som effektiviteten og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt at tage de rette valg, når det kommer til placeringen af de lyskilder, du gerne vil have hjælp til at sætte op.

Det kan være en svær beslutning at tage. Er du derfor i tvivl, eller vil du gerne have vores professionelle besyv med ind over, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Vi har et stort og indgående kendskab til, hvordan belysningen bedst bliver sat op i forhold til stemning og udbytte.

Hvorfor få professionel hjælp til opsætning af belysning?

Selvom opsætning af belysning for nogen kan virke som en nem opgave, er det noget, man skal have viden om, inden man går i gang. Elektricitet er ikke noget at spøge med, da forkerte installationer kan resultere i kortslutninger og være skyld i brand.

Er du derfor ikke helt sikker på, hvordan du bedst monterer en ny lampe eller skifter en gammel ud med en ny, anbefaler vi altid, at du tager fat i en autoriseret elektriker. Det er langt bedre at være sikker på, at monteringen og installationen er sket korrekt, så du ikke behøver være bekymret.

Vores team af elektrikere er alle sammen uddannede og har solid erfaring inden for faget. Det sikrer, at du som kunde kan være sikker på, at monteringen sker korrekt.

Opsætning af belysning på hele Sjælland

Bor du på Sjælland, og har du brug for hjælp til opsætning af belysning? Så behøver du ikke lede længe mere. Vi holder til i København, men er ikke bange for at køre langt. Vi kører derfor ud på hele Sjælland for at hjælpe både private og erhverv med at få opsat nye lyskilder.

Kontakt os derfor gerne, uanset om du holder til i København, Næstved eller Kalundborg. Vi sender altid gerne en elektriker afsted, så du kan få ordentligt lys ude og inde. Inden vi sender vores elektriker afsted, aftaler vi først en fast pris, så du ved, hvad den endelige pris kommer til at være. Det skaber den bedste forudsætning for et godt samarbejde.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du har en lampe over bordet, du gerne vil have sat op, eller lyset udenfor skal skiftes ud. Der er ikke det, vi ikke vil hjælpe med!

Kontakt os

Ring til os

på 31 16 19 75

Send en mail

kontakt@elektrikerhuset.dk

Åbningstider

Man til Fre: Døgnåbent Weekend: Døgnåbent

Kunde bedømmelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en elektriker, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

Vores kundeanmeldelser

review

Bettina A.
★★★★★
Super dygtige folk, vi fik rådgivning og alt blevet ordnet på under 24 timer.

review

Anders K.
★★★★★
Thumps up fra Brønshøj! Jeg var blevet brændt af et andet firma og søgte hurtig hjælp, vi bestille derfor hos elektrikerhuset. Alt gik nemt og smurt.

review

Marwa G.
★★★★★
Michael lavede et el-tjek hos os. En grundig gennemgang. Vi er super tilfredse.