Betingelser

Dækker jeres forsikring ved skader?
Elektrikerhuset forsikring dækker skader. Alle skader skal meldes senest 25 timer efter opgaven er afsluttet. Der skal sendes dokumentation herfor.

Hvordan foregår betaling?
Ved mindre opgaver fakturerer vi ved opgavens afslutning. Vi sender en faktura på arbejdstiden og materialeindkøb.
Ved større opgaver bliver der indgået en skræddersyet aftale, som er tilfredsstillende for begge parter.

Kan i stå for total renovering?
Vi har mange års erfaring inden for totalrenovering. Vores projektleder vil i samarbejde med dig lave en præcis beskrivelse af hvordan og i hvilken rækkefølge arbejdet skal udføres. Vi sørger for, at du hele tiden er opdateret, så du kan følge udviklingen af byggeriet skridt for skridt.

Hvordan er jeres faktureringspolitik?
Alle vores priser og gebyrer er synlige på vores hjemmeside. Hvis du som kunde er i tvivl om noget, der vedrører fakturering, kan du altid spørge vores projektleder, som vil være til rådighed.
Vi afregner altid i hele timer, og vi fakturerer for mindst 2 timer. Parkering er ikke inkluderet i prisen og vil blive tilskrevet på din regning.

Hvor hurtigt kan i starte?
Vi anbefaler altid, at vores kunder ringer og planlægger i god tid. Vi kan dog i akutte tilfælde tiltræde med kort varsel. Vores telefon er døgnåben for akutte opgaver.

Hvad koster akut udrykning?
Hvis du står i et særtilfælde og skal bruge akut hjælp til en opgave fakturer vi 495 kr. eksklusiv moms i opstart i hverdage, og 995 kr. eksklusiv moms i weekenden. Det gælder hele døgnet.

Er i autoriseret?
Alle vores medarbejdere er uddannet elektrikere med mange års erfaring, vi er ikke selv autoiseret, men alle opgaver der kræver autorisation bliver udført i sammenarbejde med ML byg og installation. Cvr nr: 38853732

Kontakt os

Ring til os

på 31 16 19 75

Send en mail

kontakt@elektrikerhuset.dk

Åbningstider

Man til Fre: Døgnåbent Weekend: Døgnåbent

Kunde bedømmelser

Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Har du derfor brug for en elektriker, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig.

Vores kundeanmeldelser

review

Bettina A.
★★★★★
Super dygtige folk, vi fik rådgivning og alt blevet ordnet på under 24 timer.

review

Anders K.
★★★★★
Thumps up fra Brønshøj! Jeg var blevet brændt af et andet firma og søgte hurtig hjælp, vi bestille derfor hos elektrikerhuset. Alt gik nemt og smurt.

review

Marwa G.
★★★★★
Michael lavede et el-tjek hos os. En grundig gennemgang. Vi er super tilfredse.